REGIONIEUWS ZUID II

Roermond eert zijn leden

Door BERNARD SCHENK


Uit handen van voorzitter Peter Berben ontving Jan Bogie hartelijke felicitaties voor zijn 55-jarig lidmaatschap van COVS Roermond. Jan was in het verleden een gerespecteerd scheidsrechter en rapporteur.

Links Peter Berben, rechts Jan Bogie.

Venlo steekt handen uit de mouwen

Door BERNARD SCHENK


De leden van de Scheidsrechtersvereniging Venlo hebben in de afgelopen maanden hun eigen home opgeknapt.

Actieve leden Venlo landelijk succesvol

Door GER HEIJLIGERS


Ter ere van de vele goede prestaties van het zaal- en veldvoetbalteam maar ook het spelregelteam zowel landelijk als district van Scheidsrechtersvereniging Venlo werd tijdens de openingsavond de platte kar uitgereden. In 2008 werd begonnen met het Nederlands kampioenschap voetbal voor COVS-teams en afgelopen jaar werd dit met collegaspelers uit Helmond herhaald. Tussendoor nog meer landkampioenschappen zowel zaal als veld en twee jaren geleden werden we zelfs tweede bij de landelijke spelregelwedstrijd. Vandaar deze hulde op ludieke wijze.

Kersverse leden van Verdienste voor SVO Venlo

Door GER HEIJLIGERS


Op de openingsavond werden twee leden van Verdienste gehuldigd. Louis Saris en Toon Jacobs werden gehuldigd vanwege hun 50-jarig lidmaatschap van SVO Venlo. Louis heeft namens de COVS in 2011 de zilveren speld ontvangen en dat betekent dat hij waardevol is en was bij de arbitrage, maar ook in al het werk in en rond het clubhuis. Nu nog draait hij elke donderdagavond de lottoballetjes om zo de clubkas te spekken. Louis kreeg uit handen van zijn vrouw Bea een gouden speld, vergezeld met een cadeaubon van de vereniging. Uiteraard werd zijn steun en toeverlaat in de bloemetjes gezet.

Toon Jacobs was na zijn scheidsrechtersloopbaan jarenlang actief bij activiteiten als kienen en de jaarvergadering op het clubhuis. Zijn vriendin Lies kreeg de welverdiende bloemen. Voorzitter Ger Heijligers mocht de gouden speld opspelden en de cadeaubon overhandigen.

Foto links: Toon Jacobs (midden) ontvangt de versierselen van voorzitter Ger Heijligers.

Foto rechts Louis krijgt uit handen van zijn vrouw Bea een gouden speld, vergezeld met een cadeaubon van de vereniging.