COVS en ERIMA tekenen samenwerkingsovereenkomst

Door ARIAN VERRIJT


Met de ondertekening van een 3-jarige overeenkomst is de samenwerking tussen de Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS) en ERIMA teamsport BV vastgelegd. ERIMA is hierdoor de officiële leverancier van scheidsrechterskleding en aanverwante artikelen voor de eigen vernieuwde webshop van de organisatie, die in samenwerking met Sportshop.com tot stand is gekomen.


Als extra service naar haar ruim 4.000 leden en 60 aangesloten scheidsrechtersverenigingen wilde de COVS graag een nieuwe en eigen webshop activeren, gevuld met voldoende specifieke scheidsrechtersartikelen. ERIMA bleek hiervoor de ideale partner te zijn en deze stelde in overleg met met de organisatie een compleet pakket samen, wat door Sportshop.com in Waalwijk vanuit voorraad aan de scheidsrechters geleverd gaat worden. De betrokken partijen werken nauw samen om een aantrekkelijke en gevarieerde collectie aan te kunnen blijven bieden. Vanzelfsprekend worden via de nieuwe website met enige regelmaat exclusieve acties aangeboden aan de leden en aangesloten verenigingen.

De webshop is via deze link te bereiken.


Bij de foto:

Bij ERIMA Partner TOP Oss werd vrijdag 15 februari, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Telstar, het contract getekend. Namens de COVS tekende penningmeester Jos Straver (links) en namens ERIMA zette Arian Verrijt naar volle tevredenheid zijn handtekening.